Çarşamba, Haziran 29

LOOKBOOK / PUANTİYE VE NAR ÇİÇEĞİ

Dotted Blouse From Kappahl, Zhob Heels From Www.Nelly.Com, Oversize Clutch From Http://Www.Melba.Se/Index.Php?Page=Shop.Product Details&Flypage=Flypage Flash.Tpl&Product Id=3924&Category Id=38&Option=Com Virtuemart&Itemid=68, Tokyo Jane Suede Bracelet Fro

Şortta,gömlekte,çantada ve kemerde kahve tonlarını ,ayakkabı da işe o şahane tahta kopuklu nar çiçeğini kullanmasını çok sevdim.

Pazartesi, Haziran 27

YAZ / DEMEK BE"YAZ" DEMEK

Backstage Sade Dress From Http://Www.Jessieboutique.Com/Products/Backstage Sade Dress In Ivory.Html

1365370_page_10

Kappahl White Lace Dress, Bracelets Of Shells, Thongs From No Name, Leather Bag From Vintage
 Tarzımız ne olursa olsun,"yaz" geldi mi hepimiz ortak bi renkte birleşiyoruz,adi beyaz..

HABER / GET READY FOR "H&M" !!

Artık bizim de bir H&M miz olacak!!Hem de 1 değil taaaam 2 tane!Açılış tarihleri, 17 Eylül Cepa ,24 Eylül de Gordion.
H&M ile ilgili bir başka önemli bilgi ise, Lanvin'den sonra yapacağı bir diğer lüks marka işbirliğinin Versace ile olacağı..Versace'nin ikonik parçalarının yer alacağı koleksiyon 17 Kasım tarihinde H&M mağazalarında yer alacakmış.Bu da demek oluyor ki uzuuuun kuyruklara sabır gösterebilen Ankaralı moda severler de bir Versace for  H&M  tasarımına sahip olabilecek..Hadi bakalım:)

Cuma, Haziran 24

GEZI / UZANIP "KANLICA"NIN ORTA YERINDE BI TASA :)

Hüzünlü bi giriş oldu pardon ama naapiyim aklıma bu geldi :) Evet doğru,geçen haftasonu Kanlıca'ya da gittim.Evet evet şekerli yoğurt da yedim:)


Kanlıcaya Deniz Taksi denen takalarla geçtik muh-te-şem di,işte böyle..




Kanlıca Boğaziçinin Asya yakasında,Emirgan'ın da taaam karşısındadır . 
İstanbul un en yeşil ve boğaza hakim mekanlarından biri olan Mihribat korusu'nun da bulunduğu semttir.(Oraya da gittik yemyeşil ,cumbalı evlerin olduğu sokaklardan yürüyerek çıktık.)
Semtin antik adı da "glarus" yani martı imiş ne güzeeeel:)
Mis gibi pudra şekerli yoğurdu ile de ünlüdür hepimizin bildiği gibi,biz de gitmişken denedik.






"bir geceye bir ömür verilir kanlıca'da
istanbul'un sırrına erilir kanlıca'da
mehtap oynar su ile, ışıklar gelir dile
geçmiş sevdalar bile dirilir kanlıca'da"

Salı, Haziran 21

TRENDUS PELLORUS / HASIR SAPKA

Malumunuz yaz geldi kıslar ve güneş yakıcılığını daha da hissettirmeye başladı.Güneşle başa çıkmanın en trend yolu da yukarıda gördüğünüz bu cici, çiçekli böcekli,fularlı şapkalarla kıyafetlerimizi kombinlemekten geçiyor.

Benimki de işte bu, ilginç ama pentiden aldım,Belki böle sade takarım belki de siyah şeridine bişeyler iliştiririm..Siz şapkanızı aldınız mı peki?


GEZI / RUMELIDE Bİ "LOKMA"


Evinizin arka bahçesinde kahvaltı yapar gibi rahat kahvaltı/brunch yapabileceğiniz bir mekan "Lokma".Biz de haftasonu İstanbul kaçamağımızda dostlarımız sayesinde deneme fırsatı bulduk.Ba-yıl-dık :)
Güzelim Hizar manzarası beni gerçekten de büyüledi,oturduğum yerden çektiğim fotoya bi bakın lütfen,şahane bi manzara..
Bu da ilginç,sevimli mi sevimli menüsü..bana Aysegül kitaplarımı andırdı..
Pellora Rumeli Lokmada ;P

p.s.Giderseniz otlu peynirli yumurtasını mutlaka deneyin :)

Pazartesi, Haziran 20

GEZI / ISTANBUL


Eveeet haftasonu İstanbuldaydım(dık).Çook sevdiğimiz dostlarımıza konuk olduk ve tarifsiz bi 2 gün geçirdik.
Öyle güzeldi öyle doluydu ki tek posta sığdırmak istemiyorum..Bu foto 2. günümüze ait.İstiklal de yürürken yol üstünde çekildik.Belediye kendi fotonuzu çekip mail adresinize gönderebileceğiniz bu ekranları koymus.Öyle ki resmi farklı farklı çekebileceğiniz şablonlar bile var:)

Cuma, Haziran 17

LOOKBOOK / SEVDIM

Queens Wardrobe Shirt, Queens Wardrobe Lace Skirt, Zara Wedges, H&M Clutch, Miu Miu Sunglasses

Lookbook u karıştırırken bu şık kombinle karşılaştım.Dantel eteği,dökümlü yaşil gömleği ve kahverengi zarf clutchıyla ne kadar da şık öyle değil mi? Alexandra kollarını da boş bırakmayıp takıptakıştırıp sezonun trendini yakalamış.Ama  kombinde benim ennnnn ama ennn çok beğendiğim detay AYAKKABI!
Buna benzer (ama malesef böle nude degil siyah,bu rengini bulsam bi dk durmam!) bi ayakkabıyı ben de ELLE den almıştım.
İşte bunlar da benimkiler..(daha iyi fotosunu bulamadım ama giyince bi foto ekliyecegim söz:) )

Salı, Haziran 14

BLOG / DID GÜZEL ÇANTALARINDAN HEDİYE EDİYOR :)

Eğer siz de bi DiD tasarımı çantaya sahip olmak istiyorsanız,tek yapmanız gereken çekilişe katılmak!Nerde mi?Tabiki burdaaaa!!

Pazartesi, Haziran 13

HAFTASONU / BUTCHA + X-MEN ORIGINS

Haftasonu benim için cumartesi demek,çünkü cuma akşamı = kossskoca haftanın yorgunluğu, pazar = haftasonu bitiyor hüznü :(
O sebeple cmtesi akşamlarını planlamayı seviyorum.X-men'in vizyona girdiğini duyar duymaz planımız hemen şekillendi,yemek+X-men.
Lokasyon olarak tercihimiz Panora oldu.Öncelikle yemek yedik demek isterdim çünkü çoook açtım(cmtesileri öğlen yemek yeme alışkanlığım yok çünkü) ama önce daha iyi bir yerden izlemek adına biletlerimizi aldık.
Ve sonraaaaaaa..

Denemeyen varsa,Butcha'yı kesinlikle tavsiye ediyorum,ortam güzel,sunum ve personel güzel,yemekler de çok lezzetli.Ayrıca bünyesinde kasap da bulunuyor ve çok zengin seçenekler sunuyor.
Ve ardından sıra çook merak ettiğimiz X-meni izlemeye geldi,buradan detay vermek istemiyorum.Seriyi izleyenler bilir,X-men in en başına götürüyor film bizleri ve efsanenin nası başladığını anlatıyor.
Serinin bu son filmini de öncekiler gibi başarılı buldum.Bi de başlangıç filmi olduğundan serinin tamamını görmeden de izlenebilir.Bilimkurgu aksiyon severlere duy-ru-luuuur:)

Cuma, Haziran 10

ROYAL / CAMBRIDGE DÜŞESİ ŞIKLIĞI

fp_7442223_barm_prince_william_03_31

Cambridge  Düşesi Kate Middleton dün katıldığı davette çok çok uçuk pembe, omuzları uçuş uçuş bu Jenny Packham elbiseyle çok şık görünüyor öyle degil mi?Elbisesi ışıltıları ile dikkat çekerken,romantik rengiyle bizi masal dünyasına çekiveriyor.Düşes elbisesine uygun renkte ayakkabı (detayını göremiyorum ama) ve clutch ile  kıyafetini vurgulamış.Sadece küpe kullanması da bence süüper olmuş!Elbisede ışıltı ,kolda ışıltı, boyunda ışıltı,doz aşımı olurdu kesinlikle.


Tek yorumum çogu fotosunda aynı olan saçlarına gelsin o zaman.Ensede bir topuzla zarif havasını tamamlayabilirdi diye düsünüyoruum...
Siz de dersiniz?

MERHABA


İşte yazmaya baslıyorumm..inanılmaz heyecanlı ama!Dimi?dimi?
Neyseki henüz kimse gelmemiş:O 
Herkese merhaba tekrar:)