Pazartesi, Nisan 9

NE GIYDIM / LA CUISINE


Herkese kocaman bi merhabaaa
Cumartesi aksamı çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla
Çukurambardaki La Cuisine' e gittik.
Gerçekten her yönüyle çok keyifli bir mekan
gitmeyen varsa tavsiye ediyorum.

Ne giydiğime gelecek olursak;)





Elbise: Twist
Ceket: Oxxo
Ayakkabı:Mango
Çanta: Nine West
Bileklik:Yelss

Sevgiler;)

13 yorum:

SvGLove dedi ki...

Hihi, Pellora'cim sen de fotolar icin ese sarmis gorunuyorsun;) Ne olacak bu beylerin hali:P
Elbisedeki minik minik desenlerin ne oldugunu cozemedim ama sifon olmasi, yakasindaki minik dantel pencere, kocaman fiyonk yetti benim ona bayilmama;) Metalik uyumunu da ayakabi ve canta ile yakalamissin. Bi de takilar tabi;)
Kisaca pek hossun! Bi de saclarini begendigimi hatirladim^_^

PELLORA dedi ki...

Ayy naapiyim sardım tabi mecburen Sevgicim;) Şimdilik telefonla çekti homurdanarak ama ben acaba fotografçılıga mı yazılsak beraber diyerek,ilerideki planlarımın sinyalini verdim :)) Çok kaprisli bi fotoğrafçı ama E sorma:))Sürekli hadi off poff diyip duruyor :P
Elbisedeki desenler pek anlamlı değil cnm yaa uzaktan kuru kafayı andırsa da yakından bakınca yarısı dolu diğer yarısı puantiyeli yuvarlaklar var..
Elbisenin fiyongu benim de kalbimi çeldi ;)
Çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için..
öpüyorumm;)

aysp dedi ki...

kombin süper,ayakkabıların hepsinden güzzel çok sevdiim

begum begum huuu dedi ki...

çanta çok güzel tatlım puantiyeler ne kadar yakışmış:)))



begumyagc.blogspot.com

PELLORA dedi ki...

@Aycelce Hayat çok teşekkür ediyorum cnm ben de çok severek almıştım;)

@Begum çok teşekkür ederim tatlım, çanta çok küçük de değil allahtan bi çok şeyi sığdırabiliyorum, yoksa günlük kullandığımız büyük çantalardan sonra buna geçmek zor olurdu ;)

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

hepsi off puff diyo ama sonunda alışıyor tatlım, sen onun eline tutustur makineyi bence:)) ama herzaman poh poh yapmayı unutma harika cekiyrsun süpersin filan yoksa cevapları hazır, kendin cek o zman;)

kıyafete gelince cok ama cok şık, ayakkabılar da oyle ama nsl rahatsızlar dimi:(( of platfom olmayan tum ayakkabılar boyle malesef..
optum tatlım..

PELLORA dedi ki...

Kaptım tüyonu Aysuncum;) doğru söylüyorsun biraz poh poh lazım kesinlikle..bi de şurdan çek diyorum hemen sıkıldım pelooo yeter bu kadar bence dio ;)

Evet platformlu ayakkabılar gibi rahat değil kesinlikle.. ondan kısa süreli ayağımda kalacak organizasyonlar için tercih ediyorum ben de;)

Çok teşekkür ediyorum canım ben de öpüyorum kocaman:))

xwoman dedi ki...

kesinlikle daha iyi bir fotoğraf makinesine ve iyi poz yakalayan birine ihtiyacın var. keza ne aksesuar ve kıyafetlerde ki ayrıntılar ne de renkler belli oluyor. fotoğrafa baktığımda çanta ile ayakkabı uyumsuz görünüyor tabi ki elbise ve ayakkabı için de maalesef aynı şeyi söylemek zorundayım. bir de öyle bir fotoğraf ki, proporsiyonun hakkında insanları yanıltıyor. boynun yokmuş gibi çıkmışsın maalesef:(

PELLORA dedi ki...

@xwoman dogru söylüyorsun foto kalitesi benim de hoşuma gitmiyor!, bi dahakine telefonla değil gerçek bi makineyle çekilmiş fotolar koyacağım :)böylece tüm detay ve renkleri görebileceksiniz.

Sen bu elbisenin altına ne önerirdin? Nası bi ayakkabı çanta kullanmalıydım sence?Fikirlerini paylaşırsan çok mutlu olurum;)

Proporsiyon konusuna gelirsek sanırım o benim abuk duruşumdan kaynaklanmış hehe, dümdüz duramam asla ille poz vericem,kendimi bi şekle sokucam;) küçüklüğümden beri böyleyim :)))

Rainbow Gatherer dedi ki...

ayakkabılarını cok begendim :)
banada beklerim =)

PELLORA dedi ki...

Teşekkür ediyorum cnm ;) dün ziyaret ettim seni h&m mint bluzunu çok sevdim;)

goncaninsepeti dedi ki...

çok şık olmuşsun:) foto konusunda sanırım hepsi öylee zorla çektiriyorum üstüste basıyo bişeye benzeseler bi de:))

PELLORA dedi ki...

@goncanınsepeti çok teşekkür ediyorum canım:)) sorma sorma valla bi de alternatif yok ya aynı fotografçıya mahkumsun ve kendisi çok kaprisli :))